Anyagmozgatásra szolgáló kötélvontatású emelőszerkezetek

Termékáttekintés

Minifor
TR30

MINIFOR – A TR30 hordozható köteles emelő jó szolgálatot tesz a szerelőmunkák során; könnyű és ügyes, egyszerű és biztonságos. Minél nagyobb a terhelés, annál szorosabban fogja a kötelet. A Minifor csak hajtja a kötelet anélkül, hogy csévélné. Ezért a terhet olyan távolságba húzhatja, vagy olyan magasra emelheti, amilyenre csak akarja. Meghatározó a kötél hossza. Az pedig lehet bármilyen hosszúságú. Tehát csak annyi kötelet kell magával vinnie, amennyire aktuálisan szüksége lesz.

DuaLift
UpLite Cargo 5

Dual Lift – Az UpLite Cargo hordozható köteles emelő egy általános használatú berendezés. Az alacsony tömegének (22 kg) és kompakt kivitelének köszönhetően könnyen áthelyezhető. Az emelési magassága a folyamatos tekercselésnek köszönhetően gyakorlatilag korlátlan. Gyűszűvel és horoggal ellátott legfeljebb 300 méteres kötél.

Minifor
TR50

Minifor – A TR50 hordozható köteles emelő jó szolgálatot tesz a szerelőmunkák során; könnyű és ügyes, egyszerű és biztonságos. Minél nagyobb a terhelés, annál szorosabban fogja a kötelet. A Minifor csak hajtja a kötelet anélkül, hogy csévélné. Ezért a terhet olyan távolságba húzhatja, vagy olyan magasra emelheti, amilyenre csak akarja. Meghatározó a kötél hossza. Az pedig lehet bármilyen hosszúságú. Tehát csak annyi kötelet kell magával vinnie, amennyire aktuálisan szüksége lesz.