Minősített szerviz partner

A szerviz-technikusainkat évente részesítjük oktatásban és minősítésben az EN1808 szabvány szerint. Így mindig a legújabb ismeretekkel rendelkezünk és a műszaki újítások csúcsán állunk. Ügyfélként Ö ebből közvetlenül profitál. A RIGID®, DualLift® a Tractel Greifzug® társaságok minősített szervizpartnerei vagyunk.

Javítás

A következő márkájú elektromos kötélvontatású emelőszerkezetek és esésfogók éves felülvizsgálatát, javítását és generálkontrollját végezzük:
RIGID® – LTD emelők és OSL esésfogók
Dual Lift® – UpPro emelők és OSL esésfogók
Tractel Greifzug® – Tirak®, Minifor® emelők, és BLOCSTOP® esésfogók
Raktárunkban az eredeti alkatrészek széles skáláját tároljuk, ami által garantáljuk a javítások rövid határidejét.A szerviz-technikusainkat évente részesítjük oktatásban és minősítésben. Így mindig a legújabb ismeretekkel rendelkezünk és a műszaki újítások csúcsán állunk.

Felülvizsgálat

Biztonságos munkakörnyezet a hatályos jogszabályokkal összhangban.
Ezzel bátran számolhat, ha a Lift Technik, s.r.o. társaság szakmai tudását veszi igénybe. A minősített ellenőreink ellenőrzik és minősítik az elektromos kötélvontatású emelőszerkezeteket, esésfogók és teherfüggesztési rendszereket.
Szívesen lennénk a tanácsadói is. Megoldásokat mutatunk be és optimalizáljuk a munkafolyamatokat. A munkájuk nyomban hatékonyabbá válik.