Személyszállító kötélvontatású emelőszerkezetek

Termékáttekintés

RIGID
LTD100-10P9

A Rigid márkájú LTD-P sorozatú személyszállító elektromos kötélvontatású emelőszerkezet jelenleg a piacon a Tractel Tirak X1030P és Dual Lift Up Pro P1010 termékek legjobb elérhető alternatívája.
A nem limitált kötélhosszú Rigid LTD-P sorozatú emelő sokoldalú és korlátlan használatra alkalmas. A kötél nincs összekötve, amitől a készülék kompakt, könnyű és egyszerűen vezérelhető. A Rigid LTD-P sorozatú emelő drótkötelének a tetszőleges hossza az emelés vagy húzás korlátlan magasságát vagy hosszát teszi lehetővé.

TIRAK
X1030P

Ez egy folyamatos köteles emelő, amelyen a kötél csak áthalad, de nem tekeredik fel. Tehát olyan magasra emelhet, vagy olyan messzire húzhatja a terhet, amilyenre csak akarja.
Az egyetlen korlátozás az aktuálisan használt kötél hossza.
A kötél az emelőt mindig ugyanazon ponton hagyja el és a kötél sebessége és húzása konstans marad.
Áramkiesés esetére az emelő kényszerindítóval van felszerelve. A fék kézi nyitásával így a terhet biztonságosan leeresztheti.
A beépített centrifugális fék gondoskodik az ellenőrzött leeresztési sebességről.

DualLift
UpPro P1010 CE9

Dual Lift a folyamatos emelő egy olyan speciális emelő, amelynél a kötél nem tekeredik fel a dobra.
A drótkötél kötélmeghajtással fut az úgynevezett meghajtó-tárcsa körül, hogy elérje a hasznos terhelés emeléséhez szükséges húzóerőt.
A húzóerő a meghajtó-tárcsa V alakú bevágása és a drótkötél közötti súrlódással jön létre. Ehhez a kötelet a nyomóhenger a meghajtó vágatba szorítja.
A meghajtási tartalék mindemellett akkora, hogy az indulás és fékezés során létrejövő terhelési csúcsok sem vezethetnek a kötél átcsúszásához.
Mivel a kötelet nem kell elrakni, az emelési magasság gyakorlatilag korlátlan.